№ 38

19 вересня 2024 року

Сміття не викидаю, а платити за це мушу?..

  • Середа, Груд. 12 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Ми завжди готові прийти на допомогу та відповісти на питання, які хвилюють наших читачів. Нещодавно до редакції звернувся місцевий мешканець із такою проблемою. За словами чоловіка, КП «Послуга» виставляє йому чималий борг за послугу вивозу сміття, хоча ніякого договору він із підприємством не укладав. То наскільки ж правомірні дії комунальників?
Із даним питанням ми, звісно ж, звернулися до директора КП «Послуга» Юрія Солорєва. Юрій Вікторович досить жваво та емоційно пояснив, що всі дії та вимоги підприємства є абсолютно законними. Адже наразі зовсім необов’язково укладати договори окремо по кожному домогосподарству. Звісно, ви можете це зробити, так би мовити для власного спокою, але загалом цього вже не вимагають. Усе через те, що в травні 2017 року КП скористалося правом публічного договору на вивіз твердих побутових відходів. І таким чином установило єдине правило для всіх: платити за вивіз сміття має кожен, хто проживає в місті. Не будинком, не квартирою, а кожен сам за себе, за своє сміття. Цей договір був публічно доведений до відома всіх споживачів шляхом його публікації в газеті «Град Прилуки», також він є у вільному доступі в мережі Інтернет на офіційному сайті Прилуцької міської ради.


Директор комунального підприємства переконаний, що аргументи жителів міста про відсутність сміття не є правдивими, оскільки, будьмо чесними, не все можна спалити чи закопати для компосту. Люди все одно викидають поліетилен, пластик та скло до загальних баків, а спеціальна машина це сміття забирає. Відповідно, послуга надається, але платити за неї хочуть далеко не всі.
Працівники абонентського відділу періодично розносять боржникам «листи щастя», тобто повідомлення про заборгованість перед підприємством. Але, як запевняє Юрій Вікторович, краще вчасно на них реагувати, оскільки в кінцевому результаті справа може дійти до суду, який у будь-якому випадку змусить вас заплатити борг.

Інформація «ГП»

Прочитано 2141 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Редакційна стаття
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1096 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!