№ 38

19 вересня 2024 року

Електронний квиток у Прилуках

  • Середа, Лист. 13 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

29 жовтня відбувся конкурс з визначення оператора уповноваженого на впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки.
Участь у конкурсному відборі взяли два конкурсанти: ПАТ КБ «ПриватБанк» та ТОВ «Чернігівська транспортна компанія».
Члени конкурсного комітету розглянули подані учасниками пакети документів, заслухали презентації та пропозиції конкурсантів і поставили відповідні бали.
Представник Приват- Банку Роман Плотко представив на розгляд конкурсного комітету саме ті валідатори, які вони планують встановити в прилуцьких маршрутках. До речі, надаватимуться вони банком безкоштовно. А от комісія за кожну операцію становитиме 5%. Також пан Роман зазначив, що використовуючи їхнє обладнання буде можливість розраховуватися за проїзд як усіма видами ґаджетів (смарт-годинники, планшети, телефони), так і карткою будь-якого банку. Квитки друкуватися не будуть, тому що вони йдуть за принципом електронного квитка.
Натомість «Чернігівська транспортна компанія» передбачає при безготівковому розрахунку в громадському транспорті роздруковування квитків і чіткий контроль за обігом готівки. Крім готівки тут можна буде розраховуватися як транспортними картками даного підприємства, так і банківськими картками або ж за допомогою технології NFC, що все входить у рамки однієї системи.
Що ж до валідаторів, то вони також їх надають перевізникам безкоштовно, а от за свої послуги пропонують стягувати по 7% з кожної поїздки. А на другому етапі впровадження їхнього транспортного рішення вже 10%.


Згідно з Положенням про визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки, затвердженим рішенням виконавчого комітету від 27 серпня 2019 року № 321, члени конкурсного комітету оцінювали конкурсні пропозиції за кожним із шістнадцяти визначених Положенням критеріїв. І саме розмір комісії став вирішальним під час оцінювання запропонованих пропозицій. Так із перевагою в 5 балів перемогу отримала пропозиція ПАТ КБ «ПриватБанк». Шляхом голосування його і визнав переможцем конкурсний комітет із впровадження системи електронного квитка у сфері пасажирських перевезень у нашому місті.
Далі, відповідно до Положення, рішення конкурсного комітету має бути затверджено на засіданні виконавчого комітету міської ради 19 листопада.
Варто також відзначити, що договір на спів- працю з компанією-переможцем буде укладено лише на 1 рік. Тобто, якщо за цей період компанія не задовольнить потреб міста, або ж надаватиме послугу не в повному обсязі, то договір може бути розірваним.

Інформація «ГП»

Прочитано 2102 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Редакційна стаття
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 702 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!