№ 38

19 вересня 2024 року

Право на істинуПраво на істину

  • Середа, Лют. 03 2021
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт


Шановні прилучани!


27 січня 2021 року в газеті «Град Прилуки» вийшла стаття міського голови Ольги Попенко, де вона виправдовується за ті нарікання, які я їй висловила в своїй статті «Норовливий мер».
Ви, Ольго Михайлівно, пишете, що депутати вимагали від вас працевлаштування в міській раді їхніх кумів і друзів. Вибачте, але як кажуть у народі, люби Боже правду. Більшого кумівства та сватівства, ніж у прилуцькій «Батьківщині» немає ніде. Через те свого часу я й вийшла з її рядів, віддавши цій партії 16 років.
І скажіть, за яких «опонентів» Ви ведете мову? Невже в міського голови можуть бути опоненти? Чи Ви ще не вийшли з виборчого процесу? Я ніяк не очікувала від Вас такої поведінки! Ви просто невихована! У всьому світі переможці виборчого процесу ставляться до своїх опонентів із повагою, а Ви заявляєте людям, що Вас «ніхто не змусить виконувати забаганки тих, хто програв вибори», а тим паче, «незалежно від кількості». А я кажу Вам, що народ і депутати, яких обрали люди, змусять Вас прийняти рішення, які йдуть на користь людям!
Не забувайте, Ольго Михайлівно, що за Вас на виборах проголосувало усього-на-всього 15% прилучан. Інші ж голосували або за іншого кандидата, або ж не голосували зовсім. Ви – мер меншості жителів Прилук! Можна вважати, що хто за Вас не проголосував (а це більшість прилучан) – то Ваші опоненти? І Ви вирішили всіх переламати через коліно, «бо Ви міський голова»!
Не треба, Ольго Михайлівно, знущатися з депутатів, які проголосували за кандидата, який для Вас неугодний. Ваша особиста неприязнь не повинна заважати роботі в раді. Складається враження, що Ви приватизували право на істину в міській раді, бо тільки те, що говорите Ви, має бути єдино правильним. Якщо ж депутат має свою точку зору чи висловлює думку, що розходиться з Вашою – Ви виставляєте його як меншовартісного, ніби якогось ізгоя, що говорить не про те…


На сьогодні Ви штучно, не брезгуючи нічим, створили в міській раді свою більшість (17 депутатів), і вибираєте виконком, створюєте депутатські комісії без присутності депутатів (це називається «без мене мене женили»). Провели нелегітимну сесію, а перед цим «проводили роботу»: викликали депутатів по одному до свого кабінету й ламали їх через коліно (де – підкупом, де – погрозою, де – обіцянками).
Ольго Михайлівно, у нас місто маленьке, у ньому проживають мудрі люди, і нічого не буває таємним. Ті люди, на яких Ви понадіялися – це тимчасово. Завтра вони змінять свою думку й перебіжать до більшості. Як же Ви думаєте далі працювати? Що робитимете з такою медициною, з такою недобудованою школою з басейном?..
Я ще раз звертаюся до Вас. Схаменіться!!! Не приватизовуйте депутатів і людей славного міста Прилуки!

Світлана Яременко, депутат Прилуцької міської ради 5-6 скликань


P.S. Чекаю відгуків прилучан.

Прочитано 876 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1499 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!