№ 38

19 вересня 2024 року

Шановні сусіди!!!

  • Середа, Сер. 30 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У наш непростий кризовий час народ України позбавлений турботи та піклування з боку влади, кожен залишений напризволяще власних проблем. Є проблеми, які ми можемо здолати власними силами, а є такі, для вирішення  яких нам необхідна підтримка від народних депутатів України. За останній час мною налагоджено конструктивний діалог із групою народних депутатів України, які не мають жодного відношення до нашого міста, але готові надати свою посильну підтримку мешканцям нашого мікрорайону. Це народні депутати України, які представляють політичну партію «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Тому, шановні сусіди, якщо ваша проблемна ситуація потребує для свого вирішення втручання народного депутата - звертайтеся, мій номер 050-262-25-68. Ми разом із вами підготуємо на розгляд народного депутата пакет документів по вашому питанню. Звісно, нардепи теж не всесильні, але з ними вирішувати наші проблеми набагато простіше. Тим паче, що по нашому мікрорайону є позитивний досвід такої співпраці й він не один. За сприяння народних депутатів від УКРОПу проблематика вулиці Перемоги висвітлювалася на центральному телеканалі 1+1, за їх же сприяння проблема з рухом вантажного транспорту по згаданій вулиці розглядалася безпосередньо на місці комісією у складі представників національної поліції з м. Київ. Представники УКРОПу в межах благодійної акції «Просто Так», яку я особисто започаткував у січні 2014 року, долучаються до підтримки учнів Прилуцької спеціальної школи-інтернату. Зроблено багато, а за підтримки депутатів від партії УКРОП сподіваємося, що зробимо ще більше.


Головне, що нам слід пам’ятати одну народну мудрість: «На Бога надійся, та й сам не зівай». Так і з НАРДЕПАМИ - на їх підтримку ми можемо розраховувати, але й самим потрібно долучатися до вирішення проблем нашого міста, бо вірно говорять, що під лежачий камінь вода не тече. Тому, громадо, сподіваюся на вашу активну позицію й завжди готовий долучатися до вирішення будь-яких проблемних питань як нашого округу зокрема, так і всього міста вцілому. Слід пам’ятати, що вирішити проблеми ми зможемо тільки об’єднавши наші з вами зусилля. Багато людей звертається з різними проблемними питаннями й просять, щоб я їх вирішив, але бажають при цьому, щоб їх імена як ініціаторів ніде не звучали й щоб вони ніяк не були задіяні в процесі. Одні люди хочуть бути невідомими, бо хвилюються, що шляхом адміністративного ресурсу їх самих чи їх близьких можуть позбавити роботи в місті, інші переймаються тим, що їх «опоненти» належать до так званих «авторитетних прилучан» і мають значний фінансовий ресурс, а отже, можуть ужити щодо простих прилучан певного тиску… і подібних аргументів на користь свого бажання залишатися в тіні вирішення проблем наші прилучани приводять безліч.
На цю ситуацію я можу сказати тільки одне: «Я не боюся піднімати проблемні питання та долучатися до їх вирішення (маю досвід офіційного звернення під своїм ім’ям як до поліції, так і до суду), але без підтримки громади зрушити з «мертвого місця» вирішення тієї чи іншої проблеми дуже складно.
Багато разів ми з вами, шановні сусіди, чули від «простих смертних прилучан» таку фразу: «Та ну, ні, я проти нього не піду… у нього стільки зв’язків, у нього такий дах, у нього такі впливові покровителі… У нас нічого не вийде».
І після цього громада йшла вперед і в нас усе виходило, хай це були не надто великі та не глобальні перемоги, але вони були, є та будуть у майбутньому.
Насправді ключова особливість усіх цих міфічних покровителів і впливових друзів полягає в тому, що часто вони живуть виключно у вашій уяві. Як то кажуть, усі про них чули, але ніхто їх не бачив.
Вони вселяють страх, заважають тверезо думати й застерігають від активних дій. Якщо ми піддамося цим панічним настроям, то програємо і втратимо європейське майбутнє для наших дітей та онуків. Якщо ж нас із вами не лякає рівень противника та його уявна політична, фінансова чи будь-яка інша вага, тоді ми обов’язково переможемо. Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Повірте досвіду справжніх патріотів України, навіть наймогутніші покровителі й найміцніший «дах», включаючи перших осіб, умить кудись випаровуються, як тільки проблеми вашого опонента стають для них особистим тягарем.
Як тільки в опонента починаються проблеми зі всіх сторін, а сам він стає токсичним вантажем для своїх «друзів»; як тільки вони зрозуміють, що проблеми вашого опонента вже заважають їх особистому благополуччю; як тільки вони зрозуміють, що ваш опонент перестав бути для них корисний — вони відразу від нього відмовляться.
Громадо, наша сила – в нашій єдності. Якщо будемо боятися, то залишимо у спадок нашим дітям та онукам окутану страхом та розкрадену країну. Найбільшим лихом для громади є байдужість до стану справ у місті та зневіра у власних силах. Як писав свого часу Т.Г.Шевченко, – «Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть І діточок своїх ведуть!»
Шановні сусіди, маєте проблему, питання чи пропозицію – ЗВЕРТАЙТЕСЯ! Будете мовчати – втратимо для наших дітей і місто, і країну!
Пам’ятайте – згідно Конституції України, носієм суверенітету та єдиним джерелом влади в Україні є народ.

P.S.: Декілька слів, чому йшов на вибори від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Ішов на вибори під стягами УКРОПу, бо дуже добре пам’ятаю, хто зберіг Україну в 2014 році. Їх хвалити не популярно, але як не крути, це була команда – Коломойський, Корбан, Філатов і їхнє оточення. Вони зупинили поширення «русского мира» всередині країни. Вони вирішували нагальні проблеми тільки що утворених добровольчих батальйонів, підтримали сім’ї добровольців. Уявіть, із дому йде людина, яка заробляла, а жінка лишається з трьома маленькими дітьми. Важливо, що й добровольцям і їх родинам надавали підтримку, коли ще держава про неї і не думала. Це все робилося за гроші групи «Приват». Так, вони всі не святі, але вони, без жодного сумніву, патріоти України.

З повагою депутат Прилуцької міської ради
від 25 виборчого  округу (мікрорайон «Газовий»)
 Олег Шевель

Прочитано 1788 разів
Оцінити матеріал
(6 голосів)
Опубліковано в Прилуцький Парламент
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 347 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!