№ 38

19 вересня 2024 року

Прилуцьке небо оплакало Героя

  • Четвер, Лип. 27 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт


Боротьба за життя та свободу українського народу продовжується щохвилини. З хоробрістю, стійкістю та вірою в Перемогу військовослужбовці ЗСУ захищають свою Батьківщину та її народ. Проте кожен синьо-жовтий прапор, який ми піднімаємо над звільненим селом чи містом, має ціну – це десятки таких самих прапорів на кладовищах, страждання, біль, несправедливість, втрати. Це щоденна жорстока реальність.
22 липня прилучани знову зібралися в самому центі міста біля Собору Різдва Пресвятої Богородиці, аби провести в останню дорогу свого земляка – Героя, життя якого відібрала безжальна війна.
Тепер йому навіки 37… Військовослужбовець, молодший сержант Збройних Сил України, Бодянський Сергій Михайлович лише 16 липня відзначив свій день народження, а вже наступного дня його молоде та повне мрій і сподівань життя обірвала російська орда. Повернувся Герой додому «на щиті».
Народився Сергій Бодянський 16 липня 1986 року в місті Прилуки. Навчався в загальноосвітній школі №10. У 2001 році після шкільного навчання вступив до Прилуцького професійно-технічного училища. У 2004 році успішно його закінчив і здобув освіту за спеціальністю електромонтажник силових мереж та електроустаткування.
Строкову військову службу проходив у місті Вишгород. Сергій працював водієм в управлінні ветеринарної медицини, пізніше був торговим представником.


Сергій Бодянський був дуже хорошою людиною, яка завжди була готова прийти на допомогу. Кожен, хто його знав, відгукується тільки світлими, добрими спогадами. Чуйний, уважний, спокійний, завжди позитивний і усміхнений. Чудовий син, брат, люблячий чоловік і батько. Таким був Сергій, і таким залишиться в пам’яті близьких і рідних навічно.
Військовий шлях розпочався ще до початку повномасштабного вторгнення. У 2014-2015 роках Сергій стояв на захисті нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції. У жовтні 2017 року Всеукраїнським об’єднанням «Країна» Сергій Бодянський був нагороджений медаллю «За відвагу», а також нагрудним знаком учасника АТО.
Повномасштабне вторгнення агресора в Україну змусило досвідченого воїна знову стати на шлях захисту рідної країни.
Сергій Бодянський був призваний Прилуцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 3 березня 2022 року. Командир бойової машини, командир 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу механізованої роти військової частини А7330 Сергій Бодянський був відданий військовій присязі на вірність українському народу.
17 липня 2023 року в результаті ракетного удару по місцю розташування групи в районі населеного пункту Серебрянка Бахмутського району Донецької області Сергій Бодянський загинув.
У глибокому смутку залишилися рідні Сергія: батьки Надія Володимирівна та Михайло Петрович, дружина Аліна, донька Валерія, брат Віталій, друзі, знайомі, побратими та вся Прилуцька громада.
Суботнього ранку прилучани, схилившись, на колінах, усією громадою віддали шану загиблому воїну – вірному сину України Сергію Михайловичу Бодянському

Вічна пам’ять і шана Герою, який віддав життя за кожного з нас!

Прочитано 131 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 267 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!