№ 19
9 травня 2024 року

І знову біль, і знову втрати…

  • Четвер, Лют. 22 2024
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

олишають біль і страждання воєнного часу. У бою за долю Батьківщини воїни втрачають своє здоров’я та, на жаль, і свої життя. Кожен воїн – це окремий всесвіт для рідних. Кожна втрата нестерпно болить. Кожне втрачене життя – це заповідь не полишати боротьбу, відстоювати свої права та бути гідною нацією.
Днями Прилуцька громада провела в останню дорогу воїнів-земляків, які повернулися на щиті до рідного дому, солдатів Збройних Сил України – РУБАНА Максима Валентиновича та ІВЧЕНКА Євгена Анатолійовича

Максим Рубан народився 7 жовтня 1992 року в місті Прилуки. Закінчив середню школу №9. Навчався в Прилуцькому технічному фаховому коледжі. Пізніше продовжив навчання в Сумському університеті.
Максим був щирою, доброю людиною, завжди усміхнений і життєрадісний. У місті всі знали й досі пам’ятають його як Романа Петрика. Та все ж чоловік прийняв для себе непросте рішення й змінив своє ім’я та прізвище.


Працював Максим Валентинович в супермаркетах електроніки та побутової техніки «Фокстрот» та «Ельдорадо».
Максим Рубан був призваний на військову службу по мобілізації 6 квітня 2022 року Прилуцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Проходив службу у військові частині А4712 на посаді стрільця-помічника гранатометника 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 1-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону.
7 лютого 2024 року біля населеного пункту Роботине Запорізької області під час виконання бойового завдання, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу та незалежність, Максим Рубан загинув.
У глибокому смутку залишилися рідні Максима: мама Інна Анатоліївна та донька Єва.

Євген Івченко народився 1 липня 1987 року в місті Прилуки. Закінчив середню школу №9. Навчався в Прилуцькому професійному ліцеї. Пізніше проходив строкову службу при Національній академії оборони України. Після повернення навчався в Ніжинському університеті за спеціальністю «практична психологія та соціальна педагогіка».
Працював у приватній компанії «Нова Пошта», а також на підприємстві «Інтерелектро» комплектувальником проводів і кабелів. Дуже любив філософію та поезію. Писав вірші.
З поклику серця та відчуття справедливості на початку повномасштабного вторгнення Євген Анатолійович став на захист держави та українського народу. Євген Івченко був призваний на військову службу по мобілізації 5 квітня 2022 року Прилуцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Проходив службу у військовій частині А4712 на посаді командира 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 1-ї стрілецької роти стрілецького батальйону. Був умілим, сміливим, умотивованим бійцем. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу та незалежність, 29 січня 2024 року біля населеного пункту Роботине Запорізької області Євген Івченко загинув.
У глибокому смутку залишилися рідні Євгена: мама Тетяна Іванівна, батько Анатолій Васильович, сестра Надія.

Прилуцька громада, схиливши голови та приклонивши коліно, віддала шану загиблим Героям – вірним синам України Максиму Рубану та Євгену Івченку. Вони назавжди залишилися в строю!

Честь і слава Героям!

Прочитано 20 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Шановні прилучани! 9 травня в Україні відзначають День Європи –...
Уже близько 2 тижнів у місті активно триває ямковий ремонт...
Учасники бойових дій, люди з інвалідністю внаслідок війни, члени...
У рамках участі в проєкті міжнародної технічної допомоги...
Відтепер подвиг наших полеглих Героїв-земляків може бути...
Щиросердно вітаю вас із найбільшим християнським святом –...
Шановні прилучани! Прийміть найщиріші вітання з величним...
«Чоловік повинен не говорити, а робити» – такої думки...
Два будинки готують до відключення від ЦО Відповідно до Порядку...
ода й уся рослинність починає активно рости та квітнути, трава,...

Хто на сайті

Зараз 754 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!