№ 38

19 вересня 2024 року

Молодіжні центри – новий формат розвитку молоді

  • Середа, Лист. 15 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

28 жовтня на території заводу «Будмаш» почав свою роботу перший у Прилуках Молодіжний центр. На даний час в Україні більше 100 подібних центрів, які користуються неабиякою популярністю серед молоді. Насамперед – це вільний простір, де молоде покоління може безкоштовно, цікаво й змістовно провести час. У нашому місті ця подія відбулася завдяки команді ГО «Українська громадська рада». «Наша мета – створити один із найкращих молодіжних центрів України саме в Прилуках», – говорить голова правління УГР Юлія Капран.
На відкриття завітала директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації Лемеш Ніна Петрівна, яка привітала учасників команди, побажала натхнення та творчих успіхів. Також до урочистостей долучилась головний спеціаліст у справах сім’ї та молоді Прилуцької міської ради Олена Опанасенко. Було приємно бачити велику кількість гостей, які завітали до Молодіжного центру. Особливою гордістю для команди стали захоплені відгуки відвідувачів щодо креативного оформлення приміщення. Активісти УГР власними руками створювали інтер’єр центру, щоб він був максимально функціональним та надихаючим. Молодіжний центр обладнаний необхідною апаратурою для проведення масових заходів, презентацій, тренінгів, а також настільними іграми та іншими цікавинками для змістовного дозвілля та неформального спілкування.


На момент відкриття організована робота за такими напрямками: «Основи медіа грамотності», «Кіно-Інше», «Квартирник», «Соціально-психологічний театр», «Мистецький портал» та «Літературні вечори поезії та прози». «Вікових обмежень для відвідування центру немає, всі заняття та заходи безкоштовні», – наголошують керівники напрямків. У прохолодну осінню пору в центрі вас зустрінуть із гарним настроєм, пригостять запашною кавою або чаєм. Якщо у вас є цікаві ідеї чи молодіжні проекти, долучайтеся до нашої команди та отримайте можливість утілити їх у життя за підтримки ГО «Українська громадська рада».
Запрошуємо всіх відвідати Молодіжний центр та переконатися, що молодість надихає, мотивує до нових звершень та відкриває безліч можливостей! Подробиці роботи закладу шукайте в соцмережах та на сайті rada-gov.com.ua.


Юлія Потіпака, керівник прес-центру УГР

Прочитано 1758 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Молодь і час
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 259 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!