№ 38

19 вересня 2024 року

Літній відпочинок без зайвих витрат

  • Середа, Сер. 15 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Ні для кого не секрет, що екологічна ситуація в місті залишає бажати кращого. Тому на сьогоднішній день усе більшою популярністю, насамперед у жителів мегаполісів, користується такий різновид літнього відпочинку, як зелений туризм, тобто відпочинок у сільській місцевості. Але вирватися хоча б на пару тижнів із галасливого міста, побути в злагоді з природою, дихати свіжим повітрям, харчуватися тільки натуральними та свіжими лісовими продуктами для багатьох залишається тільки мрією, раєм на землі.
Саме тому, в розпал літнього сезону, «Град» пропонує відкрити для себе незвідані куточки прилуцького раю, де залюбки можна відпочити від метушливого міста.


С. Дідівці
Час, проведений наодинці з прекрасним ставом, буде найщасливішим у вашому житті – настільки зачаровують та манять мандрівника тутешні пейзажі. Поглянувши на обрамлену долину, спочатку може видатися, що це написана соковитими фарбами картина: найчистіше небо, зваблива гладь води та ліс, від якого так і віє ранковою свіжістю.
С. Голубівка
Це край цілющих лісових трав та ягід, що достигають під променями лагідного сонця. Вічний затінок лісових крон, у свою чергу, дарує прохолоду в найспекотніший день. Краса сільського пейзажу, відсутність стресів та метушні не тільки добре впливають на людину, а й зміцнюють її духовно та фізично. А тиха затишна водойма, яку з усіх боків обіймають порослі травою береги, навіює спокій.
С. Переволочна
Якщо уявити собі рай, найімовірніше, він буде схожий на неземну панораму річки Удай. У спокійну погоду поверхня темних вод перетворюється на прозоре дзеркало, в якому відбиваються обриси густого лісу та неповторного багряного заходу сонця. Відпочинок тут – це практично те ж, що й відпочинок на морі. Та кращий він тим, що тут значно чистіше, спокійніше, а ще, здається, це ідеальне місце для купання – надзвичайно прозора вода, чисте піщане дно та глибина, яка поступово збільшується.
С. Леляки
Цей куточок – найкраще місце для спокійного, тихого відпочинку на лоні природи. Вічна тиша та холодний спокій заколисують тих, хто, спостерігаючи з берега, милується їх красою. А тихі води зберігають прохолоду навіть у найспекотніші дні літа.
Смт Ладан
Тутешнє водоймище знамените своєю чистою водою та прекрасною довколишньою природою. Прикрашають його соснові дерева, що наповнюють повітря духмяним запахом хвої. А особливою прикрасою озера є його пляжний вигляд, тому його вважають одним із універсальних місць відпочинку для всієї родини.
Ось уже вкотре переконуємося, що місця в прилуцькому краї неймовірно мальовничі. Та який би ви куточок не обрали, бажаємо насолодитися природньою гармонією, зарядитися гарними емоціями, літньою атмосферою та гарно провести час.

Тетяна Пилипченко

Прочитано 8485 разів
Оцінити матеріал
(1 голос)
Опубліковано в Проба пера
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 343 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!