№ 38

19 вересня 2024 року

Останній бій Олега Саника

  • Середа, Квт. 19 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

14 квітня в селі Поділ Срібнянського району попрощались із 36-річним захисником України Олегом Саником, військовослужбовцем 72 окремої механізованої бригади.
Боєць загинув 12 квітня під час мінометного обстрілу, захищаючи українські позиції в районі промислової зони міста Авдіївка на Донеччині – сумнозвісної шахти «Бутівка». За цю шахту йдуть бої вже більше року.
Олег Саник народився 21 липня 1980 року в Подолі. Згодом сім’я переїхала в Прилуки, де він жив і навчався. У 1997 році закінчив шосту міську школу, наступного року продовжив навчання в Прилуцькому гідротехнікумі. 1998 року одружився, через два роки в нього народився син.
Під час третьої хвилі мобілізації Олег був мобілізований до Збройних Сил України. Після демобілізації продовжив службу за контрактом.


На траурному мітингу виступили Подільський сільський голова Віталій Желіба, військовий комісар Прилуцького об’єднаного міського військового комісаріату Іван Черняк та Микола Череп – сільський голова села Івківці Прилуцького району, де проживав Олег Саник.

За інформацією sribne-gazeta.com.uа

ДО ТЕМИ

За даними Міноборони, за три роки антитерористичної операції в боях за свободу, незалежність і територіальну цілісність України загинули 2652 військовослужбовці, співробітники Збройних сил, Нацгвардїї, СБУ, МВС, Держприкордонслужби та інших військових і силових структур. 9578 отримали поранення.
Статус учасника бойових дій отримали 190 тисяч українських військовослужбовців.

Прочитано 18960 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Украина - понад усе!
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Телефон редакції

050-916-95-31