№ 38

19 вересня 2024 року

Краса в погонах

  • Середа, Бер. 13 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт
Юлія Гордієнко Юлія Гордієнко

Разом із красою жінки приносять у поліцію порядок і заохочують чоловіків до здорової конкуренції

У Прилуцькому відділі поліції активну боротьбу зі злочинністю ведуть 27 жінок. Вони сумлінно виконують непрості обов’язки – в їхніх руках слідство, кадри та порядок.
«До моїх обов’язків належить підбір людей, які бажають пов’язати своє життя з правоохоронною системою. З власного досвіду скажу, що коли по-справжньому любиш свою справу, то сімейні клопоти зовсім не заважають у роботі», – сказала майор поліції Наталія Погребняк, яка працює в правоохоронних органах майже 24 роки.
«До нас приходять неповнолітні, які скоїли злочини; батьки, які несуть адміністративну відповідальність за своїх дітей, а ще надходять рапорти з місць, де відбулися надзвичайні події за участі дітей. Якщо хоч в одному документі є слово «дитина», він відразу потрапляє до мене. За день таких паперів буває чимало. Та це лише третина від загальної картини роботи в поліції. Буває й так, що нетверезі батьки чинять опір поліцейським. Та найтяжче в моїй роботі шукати зниклих дітей, а найприємніше – знаходити», – поділилася досвідом інспектор ювенальної превенції, старший лейтенант поліції Юлія Міщенко.
«Робота, яка приносить задоволення, по-особливому цінується. Тоді виконання непростих обов’язків професії проходить легко. Бажання опановувати поліцейську справу завжди було пріоритетним у моєму житті, тим більше, що на підтримку та розуміння з боку родини завжди можу розраховувати, адже мій чоловік теж поліцейський. Хочу жити в країні, де дотримуються законів та є порядок. Звичайно, не все створюється миттєво. Але якщо всі ми – і громадяни, і поліція будемо працювати над цим, довіряти один одному, то зможемо досягти злагоди й порядку», – у цьому впевнена дільничний офіцер поліції сектору превенції, старший лейтенант поліції Юлія Жукова.


«В обов’язки слідчого входить доволі великий об’єм роботи. Сам процес розслідування надзвичайно цікавий. Розкривати злочини та з’ясовувати мотиви, що штовхнули людину на правопорушення – праця нелегка й потребує зосередженості та виваженості. Кожну окрему справу треба ретельно розглянути. Буває, що їх збирається багато, інколи доводиться працювати понаднормово. Але коли бачу позитивний результат від роботи, то про такі незручності забуваю», – розповідає про буденності старший слідчий майор поліції Тетяна Гук.
«Виклик на місце події може надійти в будь-який час доби й треба завжди бути напоготові. Це невід’ємна частина моєї роботи, без якої не обійтися, адже основне завдання поліцейського – цілодобово бути на сторожі правопорядку та сумлінно охороняти спокій громадян, які довіряють нам свою безпеку, а це велика відповідальність. Жінкам хоча і важко, але вони працюють наполегливо та сумлінно. Майже завжди ця робота пов’язана з ризиком», – зауважила лейтенант поліції Юлія Гордієнко, яка несе службу в секторі реагування патрульної поліції.
Катерина Горлова – завідувач відділу канцелярії Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області. Катерина Василівна погонів не носить, але однаково має надзвичайно важливу місію – щодня через її руки проходять усі звернення, запити, заяви тощо. Від її уважності, грамотності, оперативності та високого професіоналізму залежить інколи дуже багато.
Хоч здавна в суспільстві існував поділ професій за статтю, але сучасні жінки впевнено доводять, що їм усе під силу: і бути професіоналом у будь-якій справі, і виконати основне своє призначення – стати матір’ю, та й просто прикрашати своєю присутністю будь-яку сферу діяльності.

За інформацією Прилуцького відділу поліції

Прочитано 3574 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1413 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!