№ 38

19 вересня 2024 року

#Зміни_потрібно_розпочинати_з_себе!

  • Вівторок, Черв. 04 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Приємно прогулюватися центральною частиною міста. Тут завжди так чистенько, прибрано, виметено. Видно, що комунальні служби працюють. Та, на жаль, жителі не всіх мікрорайонів можуть похвалитися ідеальною чистотою своїх доріг, узбіч і зелених зон. Звісно, велике сміття не валяється, що свідчить про те, що двірники працюють, але чомусь прибирають не належним чином. Може то така вказівка зверху? Але якщо заплачено за прибирання вулиць із нашої кишені, а там не прибирається, то як це назвати? Залишається вірити, що просто на все не вистачає часу, а може людей…
Чудово, що в нашому місті є вдосталь активних молодих людей, які радо готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. Таким помічником для жителів вулиці Іванівської (район ДОСААФ) став місцевий громадський активіст Владислав Мартиненко.
«Знаючи мою активну громадську позицію, люди до мене особисто багато разів зверталися, просили допомогти розібратися в ситуації з прибиранням. Були скарги і від деяких водіїв, яким сміття на узбіччі та необрізані дерева також заважають. Місцеві старожили й узагалі нарікали, що дана ділянка вулиці близько 15 років не прибиралася належним чином. Тому я й вирішив не говорити, а діяти!», – розповів активіст.


Так, за ініціативи Владислава по вул. Іванівський був організований невеличкий суботник. Працівники ДОСААФ також підключилися. З їхньою допомогою було прибрано прибордюрну ділянку від багато річного пилу, зібрано два причепи бруду, землі, гілок, піску і т.п. Крім того активісти покосили траву, обрізали гілля, яке заважало як водіям, так і звичайним пересічним прилучанам.
Була в чоловіків ще одна цікава задумка по облагородженню даної території, але, на жаль, забракло часу. «Також було вирішено обгородити стежку гумовими колесами, але ми трішки не встигли (працювали понад 6 годин). Тож домовилися продовжити найближчим часом. І, до речі, я й шпаківню прибив, – додав Владислав. – А ще хотілося б висловити особливу подяку за надання причепу для вивозу зібраного сміття заступнику міського голови Руслану Котляру й директору КП «Прилукижитлобуд Вячеславу Сивенку, та, звісно ж, працівникам автошколи за фізичну допомогу!»

Марія Кучерявець, Віолетта Ярмоленко,
Анна Ярошенко

Прочитано 16470 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1350 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!