№ 38

19 вересня 2024 року

Чи святкуєте ви День Святого Валентина?

  • Середа, Лют. 13 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

День Святого Валентина – щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. Саме в цей день на вулицях міста, в кав’ярнях, ресторанах і взагалі майже в кожному куточку панує романтична атмосфера. Квіти, парфуми, подарунки, сюрпризи, освідчення в коханні, сльози щастя – усе це дарує День Святого Валентина.

Це один із тих днів, коли люди не бояться показати свої почуття і відкрито говорять: «Я тебе кохаю». Найкреативніші придумують цікаві освідчення та сюрпризи в цей день. Навіть школярі, більшість із яких ще не знають, що то за така цікава штука «кохання», про яке постійно говорять дорослі, дарують один одному валентинки. Звичайно є багато скептиків, які не вважають цей день якимось особливим, а тому люди, які ретельно готуються та шаленіють від цього свята, здаються їм просто божевільними.
Загалом, цього дня люди поділяються на два типи: одні нагадують своїй половинці про свої почуття, дивують подарункам, а інші – проживають його, як будь-який інший день.
Саме тому напередодні свята редакція вирішила поцікавитись у прилучан, як же вони відносяться до дня закоханих, чи святкують вони його.


Олена Пономарьова, 42 роки, адміністративний помічник:
– Не святкую, бо не маю другої половинки. Є донечка, для якої готую смаколики й тим самим нагадую про свою материнську любов. Є котик Мішка, який завжди зі мною, дарує мені тепло та свої пухнасті обійми. Також вірні подруги, які піднімають настрій повсякчас.
Олег Калініченко, 24 роки, пожежний:
– Полюбляю це свято. Святкую його зі своєю коханою. У черговий раз доводжу свої почуття, люблю спостерігати, коли вона посміхається навіть дрібницям. У цей день хочеться бути лише з нею, дарувати та приймати тепло. Хоча й працюю пожежним, та не в змозі загасити палке бажання обіймів і поцілунків, мабуть, це навіть на краще.
Віталіна Потеряйко, 21 рік, студентка; Дмитро Ніцевич, 28 років, військовослужбовець:
– Ооо, це чудове свято. Ми разом не перший рік, але завжди можемо здивувати один одного. Полюбляємо походи до різноманітних закладів або ж просто прогулянки по місту. Романтична вечеря – це вже традиція, й кімната обов’язково має бути прикрашена сердечками. Цього дня навіть маленькі мрії збуваються, адже є людина, яка це робить, за що й хочеться подякувати.
Ольга Бондарєва, 27 років:
– День закоханих просто обожнюю. Це ще один привід побути поряд із коханим, зробити якийсь сюрприз, щоб запам’ятався. Подобається загальна атмосфера – навколо всі на позитиві, ця святкова метушня з подарунками, ідеями для привітань. Людям без другої половинки, думаю, сумно в цей день. Кохайте й будьте коханими.
Людмила Крюкова, 39 років, домогосподарка:
– Я дуже полюбляю романтику, тому святкую. Ця чудова та ніжна атмосфера, квіти, валентинки, серенади, зізнання в почуттях укотре. Люблю поцілунки й неочікувані сюрпризи. У моїй компанії вже є традиція в цей день виїжджати в ліс на шашлики. І не важливо яка погода, хоч сніг, хоч дощ – нас ніщо не зупиняє.
Юлія Севастьянова, 21 рік, студентка, вихователь в садочку; Олександр Несен, 30 років, юрист:
– Святкувати, звісно ж, будемо. Ми з нареченим шалені романтики й для нас це свято – ще один привід порадувати один одного й здивувати подаруночками. У цей день ми завжди згадуємо день нашого знайомства й почуття огортають з новою силою й атмосферою перших вражень та емоцій.
Людмила Голляк, 52 роки, вчитель англійської мови; Володимир Голляк, 50 років, електромонтер телефонного зв’язку;
– Ми разом уже 28 років. Звісно, як в юні часи не святкуємо, але святковий стіл, романтичні подаруночки та незвичайні сюрпризи, звісно, присутні. Романтика та увага один до одного в нашому житті присутня повсякчас, а не лише якогось числа. Маленькі буденні справи – ось, де проявляється наше піклування та кохання один до одного. Підтримка та взаєморозуміння – супутники нашого кохання.
Руслан Пулик, 16 років, школяр:
– Звісно, святкую, попри свій вік маю кохану дівчину. Як то кажуть, перше кохання найсильніше. І я з цим згоден. Уже готовий до свята, кожен крок продуманий, уже, навіть, уявляю, як вона зрадіє. Потримати за ручку та обійняти дорогу серцю людину! Що ще потрібно для тепла та щастя?
Кохайте й будьте коханими, святкуйте й нагадуйте про своє кохання. Насправді, це дуже важливо.

Діана Батрак

Прочитано 2960 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1345 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!